Terra, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Terra DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 97 darbuotojus, o tai rodo neigiamą 7,6 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1570 eurų, t. y. 4,9 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - iš viso 85 darbuotojai, t. y. 12,4 proc. daugiau nei prieš metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išliko didėjimo tendencija - 1381 EUR, t. y. 12,0 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Po dar vienų metų, t. y. 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius ir toliau mažėja - metų pabaigoje ji samdo 77 darbuotojus, t. y. neigiamas 9,4 proc. metinis augimas. Šis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas tam tikra prasme atspindi neramią darbo rinką tuo laikotarpiu. Nepaisant sudėtingos darbo rinkos, 2023 m. vidutinis darbo užmokestis dviem ankstesniais metais buvo 1622 EUR, o metinis augimas buvo įspūdingas - 17,5 %.

Bendrovės užimtumo rodikliai bėgant metams palaipsniui mažėjo, o atlyginimai palaipsniui didėjo. Tai atspindi Bendrovės mėginimą sutelkti dėmesį į tai, kad jos darbuotojai būtų konkurencingi įtemptoje darbo rinkoje, ir jie nusprendė tai daryti darbuotojų skaičiaus mažinimo sąskaita. Apskritai Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos 2021-2023 m. rodo, kad daugiau dėmesio buvo skiriama darbuotojų kompensacijoms, o Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo.