Inti, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Inti DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 137 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo 8,7 proc. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 1 671 euras, t. y. 13,9 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 126 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 8,0 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo jėgos darbo užmokestis buvo 1 888 EUR, t. y. 13,0 % didesnis nei 2021 m.

Artėjant 2023 m. pabaigai, įmonės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 1,6 %, o tai reiškia, kad iš viso dirba 128 darbuotojai. Šiuo metu vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir pasiekė 2 853 eurus, o tai yra puikus 51,1 proc. metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais.

Vertinant tendencijas, matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: 2021 m. jis iš pradžių padidėjo, o 2022 m. sumažėjo 8,0 % Priešingai, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis nuolat ir reikšmingai augo, todėl Bendrovė turėjo tendenciją didinti atlyginimus.

Atrodo, kad vidutinio darbo užmokesčio augimo tempas yra didesnis nei darbuotojų skaičiaus augimas, todėl vidutinis darbo užmokestis yra didesnis. Tai gali reikšti, kad, nepaisant darbuotojų dydžio svyravimų, Bendrovė didina atlyginimų konkurencingumą. Per šį ketverių metų laikotarpį nuosekliai didėjo pajamos, kurios viršijo metinį darbuotojų augimą, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi remti ir išlaikyti geresnę savo darbuotojų finansinę padėtį.