Spyglys, UAB (133209065) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Spyglys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 5 darbuotojų, kurie per metus nepadidėjo - liko tokie patys kaip ir praėjusiais metais. Šiuo laikotarpiu vidutinė alga buvo 664 eurai, t. y. metinis augimas siekė tik 1,0 %. Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius nepasikeitė (dar 5), o metinis atlyginimų augimas siekė 1,8 %, todėl vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 676 EUR. Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius vėl nepasikeitė, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, pastebimai padidėjo 11,6 %, todėl vidutinis darbo užmokestis buvo 754 EUR.

Kalbant apie užimtumą, per šiuos trejus metus Bendrovė išlaikė stabilią darbo jėgą, o jos metinis augimas ir mažėjimas nebuvo stebimi. Nepaisant to, praėjusiais metais gerokai padidėjo vidutiniai atlyginimai. Per trejus metus vidutinis darbo užmokestis išaugo maždaug 11,6 %. Nors šiuo laikotarpiu darbuotojų skaičius išliko toks pat, didėjantys atlyginimai gali reikšti, kad bus pritraukta daugiau kvalifikuotų ar specializuotų darbuotojų arba padidės investicijos į darbuotojų kompensavimą, o ilgalaikiai verslo planai bus skirti darbuotojų išlaikymui ar pasitenkinimui didinti. Šis darbo užmokesčio augimas taip pat gali turėti įtakos bendrai Bendrovės finansinei padėčiai, nes didesni atlyginimai turėtų įtakos bendrovės išlaidoms. Bendrovei būtų naudinga išanalizuoti veiksnius, lemiančius didėjančius atlyginimus, tokius kaip rinkos poreikiai, darbuotojų veiklos rezultatai, vaisinga politika ar atnaujinti įgūdžių reikalavimai, ir stebėti būsimas tendencijas, susijusias su darbuotojų skaičiais ir atlyginimais.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė išlaikė stabilią 5 darbuotojų darbo jėgą ir nuosekliai didino vidutinius atlyginimus per nurodytą trejų metų laikotarpį. 2023 m., palyginti su 2021 m., vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 11,6 %, o darbuotojų skaičius visą laiką išliko nepakitęs. Šis atlyginimų padidėjimas gali reikšti galimą strateginę kryptį, kuria siekiama padidinti darbuotojų pasitenkinimą, išlaikymą arba pritraukti kvalifikuotų darbuotojų. Bendrovei bus svarbu įvertinti pagrindines šio darbo užmokesčio augimo priežastis ir toliau stebėti darbuotojų skaičių bei atlyginimus ateinančiais metais.