SPALVŲ SALA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SPALVŲ SALA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 72 darbuotojus, t. y. 5,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis buvo 1616 eurų, t. y. 15,9 proc. didesnis nei pernai.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 70, tačiau darbuotojų skaičius sumažėjo tik 2,8 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 1871 euras, t. y. 15,8 proc. didesnis nei pernai.

2023 m. gruodžio 31 d. duomenys rodo, kad Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir vėl padidėjo iki 72. Dėl to per metus darbuotojų skaičius išaugo iki 2,9 %. Įspūdinga tai, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - iki 3208 eurų, t. y. 71,5 proc. daugiau nei pernai.

Vertinant tendencijas, matyti, kad iki 2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius nuolat ir sveikai augo, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis augo labiau - visais trimis laikotarpiais jis augo dviženkliu skaičiumi, o 2023 m. pastebimai padidėjo. Tai rodo dideles investicijas į darbuotojų kompensavimą, kurios laikui bėgant gali pritraukti ir išlaikyti geriausius bendrovės talentus. Tačiau, siekiant užtikrinti stabilų augimą ir tvarią verslo praktiką, reikėtų atidžiai stebėti nedidelį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą 2022 m.

Apibendrinant galima teigti, kad, kaip matyti iš pateiktų duomenų, Bendrovės darbuotojų skaičius sparčiai auga, o vidutinis darbo užmokestis gerokai didėja. Tačiau norint užtikrinti tvarų ir nuolatinį augimą, būtina atidžiai stebėti darbuotojų skaičių.