Panemunės eglė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Panemunės eglė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 18 darbuotojų, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1 171 EUR. Šis vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 37,4 %. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko toks pat - 18, tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 695 EUR ir per metus padidėjo dar labiau - 44,7 %. Tačiau iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1 427 EUR. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 15,8 %.

Norėdami susidaryti aiškesnį vaizdą apie šios bendrovės darbo užmokestį ir užimtumo padėtį, pastebėjome šias tendencijas:. 2021-2022 m. buvo akivaizdus reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas (524 EUR), o 2023 m. jis šiek tiek sumažėjo, nors darbuotojų skaičius nepasikeitė. Tai rodo, kad Bendrovės darbo užmokesčio strategija yra šiek tiek dinamiška ir gali reaguoti į tam tikrą rinkos spaudimą arba vidaus politiką.

Šio analizės laikotarpio darbuotojų skaičiaus stabilumas gali reikšti, kad Bendrovė siekia išlaikyti nuoseklų darbuotojų lygį. Tai gali atspindėti nuolatinį tikėjimą jų turima darbo jėga, organizacijos poreikių nuoseklumą arba atsargų požiūrį į nenuspėjamas personalo išlaidas. Tačiau ypač didelis metinis 2021-2022 m. darbo užmokesčio augimas ir vėlesnis 2023 m. sumažėjęs darbo užmokestis rodo, kad Bendrovė stengiasi koreguoti atlyginimus atsižvelgdama į konkrečias aplinkybes. Toks požiūris gali būti naudingas bendrovei, kad ji galėtų įveikti galimus ekonominius svyravimus arba darbuotojų skatinimo reikalavimus, tačiau taip pat būtina atidžiai stebėti pajamų paskirstymą tarp darbuotojų, nes šie darbo užmokesčio pokyčiai labai svarbūs darbuotojų pasitenkinimui.

Ateityje būtų tikslinga išnagrinėti kitus aspektus, kurie nesvyravo, pavyzdžiui, darbuotojų skaičių per šį laikotarpį, kartu su darbo užmokesčio pokyčiais. Tai leistų atlikti dar išsamesnę Bendrovės strateginio požiūrio į žmogiškųjų išteklių valdymą analizę. Be to, stebėdami strateginę Bendrovės pusiausvyrą tarp nuolatinio darbuotojų skaičiaus išlaikymo ir kintančių darbo užmokesčio modelių, galime suprasti, kaip ji vertina ilgalaikį požiūrį į darbo jėgos sąnaudų valdymą. Be to, kintančios darbo užmokesčio tendencijos, ypač atsižvelgiant į tai, kad nėra kintančių užimtumo rodiklių, gali reikšti, kad dedamos pastangos sulaikyti didelę darbuotojų apyvartą arba sumažinti išlaidas kitose verslo srityse. Konkrečiai, labai svarbu nuolat atlikti vertinimą, kad būtų galima visapusiškai suprasti šias tendencijas ir jų atitinkamą poveikį Bendrovei.