Angaras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Angaras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų ir patyrė 11,1 proc. metinį augimą pagal darbuotojų skaičių. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 799 EUR, t. y. 11,7 % daugiau nei prieš metus.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 9, o tai rodo neigiamą 10,0 proc. metinį augimą. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - jis sumažėjo 3,0 proc. iki 775 EUR. Tai kontrastuoja su praėjusių metų metiniu atlyginimų augimu.

Žvelgiant į ateitį iki 2023 m., atrodo, kad Bendrovė atsigavo, palyginti su ankstesniais metais, ir išlaikė 10 darbuotojų skaičių. Tai reiškia nuoseklų 11,1 proc. metinį augimą. Be to, gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokesčio lygis - iki 894 EUR, o metinis augimas siekė 15,4 %.

Bendra Bendrovės tendencija rodo sveiką darbuotojų augimo ir vidutinio darbo užmokesčio didėjimo derinį. Nors 2022 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, vėlesniais metais vėl pastebimas teigiamas metinis darbuotojų ir darbo užmokesčio augimas. Tai galima suprasti kaip atsparią bendrovę, sugebančią valdyti galimus iššūkius darbo rinkoje. Bendrovė galėjo 2023 m. įgyvendinti bendrovės masto atlyginimų koregavimo priemones arba naujų darbuotojų samdymo priemones, kad išlaikytų nuolatinę teigiamą trajektoriją. Tačiau, norint geriau suprasti šių pokyčių kontekstą ir priežastis, būtina atsižvelgti į metinius ekonomikos, darbo jėgos ir konkrečių pramonės šakų tendencijų svyravimus.