Gija, AB darbuotojai ir atlyginimai

Gija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 1206 eurai, t. y. 67,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau, palyginti su ankstesniais metais, šiek tiek sumažėjo - 0,3 %, o tai siekė 1203 EUR.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išaugo iki septynių darbuotojų ir pasiekė reikšmingą 16,7 proc. metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - 1248 EUR, t. y. 3,8 % didesnis nei praėjusiais metais. Tai rodo, kad per dvejus metus Bendrovės bendras darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis šiek tiek išaugo.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį analizuojamą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius išliko gana stabilus - nuo 6 iki 7 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis svyravo: per trejus metus jis padidėjo 67,5 %, po to sumažėjo 0,3 %, o galiausiai per trejus metus padidėjo 3,8 %. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti stabilią darbo jėgą, kartu spręsdama atlyginimų koregavimą pagal rinkos sąlygas ir verslo reikalavimus. Bendrovei toliau vystantis, jai tebėra svarbu atidžiai stebėti darbuotojų skaičių ir vidutinio darbo užmokesčio statistiką, kad būtų užtikrintas tvarus augimas ir finansinis stabilumas.