Tamsa, UAB (133352266) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Tamsa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. - 2023 m. gruodžio 31 d. buvo pastebėtos šios darbuotojų skaičiaus ir vidutinio tam tikros bendrovės darbo užmokesčio tendencijos:.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, o šis skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 25 proc. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 560 eurų, t. y. 14,7 proc. metinis metinis augimas.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko toks pat, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Nepaisant šio darbuotojų skaičiavimo sąstingio, vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 9,0 % ir pasiekė 610 eurų.

Tada, iki 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, t. y. per metus padidėjo -20 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, nors ir vis dar didesnis nei ankstesnių dvejų metų pabaigoje, gerokai sumažėjo - 43,7 % per metus, o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 344 eurų.

Apžvelgdama darbuotojų skaičiaus tendencijas, Bendrovė 2021 m. demonstravo spartų užimtumo augimą, tačiau 2022 m. ši tendencija stabilizavosi ir 2023 m. pasikeitė. Priešingai, nors ir svyruojančios, tačiau iš esmės nuosekliai didėjo, o tai rodo nuolatinį darbuotojų atlyginimų augimą.

Per du laikotarpius padidėjo vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, net ir vertinant 2023 m. nominalius svyravimus. Tai gali reikšti, kad Bendrovė įsipareigoja išlaikyti ir padidinti savo darbuotojų atlyginimus.

Tačiau labai svarbu atsižvelgti ir į kitus veiksnius, pavyzdžiui, rinkos kainų konkurenciją, geografinę padėtį ir konkrečius pramonės svyravimus, kurie laikui bėgant gali turėti įtakos darbuotojų skaičiams ir atlyginimams, ir gali turėti įtakos bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijoms.

Nepaisant šių tendencijų, konkreti pramonės šaka ir bendrovės geografinė padėtis, taip pat bendros ekonominės sąlygos ateityje gali turėti įtakos darbuotojų skaičiui ir vidutiniams atlyginimams. Į šias tendencijas reikėtų atsižvelgti kartu su išorės pramonės veiksniais ir galimais strateginiais pokyčiais, susijusiais su nuolatiniu Bendrovės vystymusi ir augimu.