Skaita, UAB (133378179) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Skaita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 8 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 222 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,5 %. Tačiau kitais, 2022 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 332 EUR, t. y. per metus padidėjo 9,0 %.

2023 m. Bendrovė susidūrė su reikšmingu darbuotojų sumažėjimu, nes darbuotojų skaičius sumažėjo tik iki 5, t. y. per metus sumažėjo 37,5 %. Nepaisant mažėjančios darbo jėgos, bendras vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 1 593 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 19,6 %.

Svarbu pažymėti, kad per visus pateiktus duomenis Bendrovė nuosekliai demonstravo vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją, o tai rodo įsipareigojimą sąžiningai kompensuoti savo darbuotojams ir išlaikyti konkurencingą padėtį savo pramonės šakoje. Tačiau 2023 m. pastebėtas darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali reikšti, kad dėl ekonominių sąlygų reikia koreguoti verslo strategiją arba laikinai svyruoti.

Be to, stabilus darbuotojų skaičius ir plėtros trūkumas 2022 m. gali reikšti, kad Bendrovė jau pasiekė optimalią pusiausvyrą tarp savo darbuotojų ir veiklos. Ateinančiais metais darbuotojų skaičius gali išlikti gana stabilus, nes Bendrovė siekia padidinti produktyvumą ir efektyvumą kartu su esama darbo jėga. Nepaisant to, šiai analizei reikia daugiau informacijos apie bendrą Bendrovės strategiją, tikslus ir pramonės aplinką, kad būtų galima tiksliau prognozuoti.