Žemprojektas, AB darbuotojai ir atlyginimai

Žemprojektas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 22 darbuotojai, t. y. 4,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 985 EUR, t. y. 18,2 % didesnis.

2022 m. Bendrovė išlaikė 21 darbuotojų darbo jėgą. Tai atspindi darbuotojų skaičiaus sumažėjimą 4,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1024 EUR, o tai reiškia, kad metinis augimo tempas buvo šiek tiek mažesnis - 3,9 %.

Prognozuojant 2023 m., galima matyti, kad darbuotojų skaičius išlieka stabilus - 21. Tačiau per metus darbuotojų augimo tempas šiek tiek sumažėjo - iki 0,0 %. Vis dėlto vidutinis darbo užmokestis vėl palaipsniui didėjo ir pasiekė 1058 EUR. Tai nuosaikesnis metinis augimo tempas – 3,3 %.

Apskritai, per pastaruosius kelerius metus bendrovė išlaikė nuoseklų darbuotojų skaičių (21 darbuotojas). Tačiau pastebimas nedidelis darbo jėgos augimo tempo sumažėjimas, ypač atsižvelgiant į kasmetinį nenuoseklumą. Ši mažėjimo tendencija gali reikšti, kad įmonė veikia stabiliame personalo lygmenyje.

Tuo pačiu laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo, o tai rodo teigiama kasmetinio augimo tendencija. 2021 m. vidutiniai rodikliai padidėjo nuo 985 EUR, 2022 m. - iki 1024 EUR, o 2023 m. - iki 1058 EUR. Nepaisant nedidelio metinio augimo tempo mažėjimo kiekvienais metais, Bendrovė atrodo įsipareigojusi sąžiningai kompensuoti savo darbuotojams ir toliau skatina teigiamą darbo aplinką, kuri pritraukia kvalifikuotus ir talentingus darbuotojus.

Stebint ateities prognozių tendencijas, darbuotojų skaičius išliko stabilus, be didelių svyravimų. Tačiau darbo užmokesčio augimas, nors ir stabilus, rodo ne tokius dramatiškus metinius augimo tempus. Tai gali reikšti, kad įmonė yra orientuota į tvarų augimą, o ne eksponentinę plėtrą, ieško užtikrinti pusiausvyrą tarp darbo jėgos dydžio ir darbo užmokesčio investicijų. Nepriklausomai nuo to, Bendrovė ir toliau teikti konkurencingą darbo užmokestį ir užtikrinti stabilų darbo jėgos kiekvienais metais.