Pleištas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pleištas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, per metus (per metus) sumažėjo 9,1 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 983 eurai, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai išaugo - 116 %. Šis augimas gali reikšti, kad padidėjo darbuotojų veiklos rezultatai, atsirado naujų įgūdžių arba padidėjo bendrovės produktų ar paslaugų paklausa rinkoje.

2022 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo ir siekė 9, t. y. 10,0 proc. daugiau nei prieš metus. Šis sumažėjimas gali būti susijęs su išteklių perorientavimu, sąnaudų taupymo priemonėmis arba darbo vaidmenų restruktūrizavimu. Vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 891 euro, t. y. -9,4 proc. per metus. Šį atlyginimų sumažėjimą gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, konkurencija rinkoje, ekonominės sąlygos arba biudžetų griežtinimas.

Pereinant prie 2023 m., darbuotojų skaičiavimo ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos išlieka tokios pačios. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, t. y. 11,1 proc. per metus. Nepaisant šios tendencijos, vidutinis darbo užmokestis stabilizavosi ties 898 eurais ir per metus padidėjo 0,8 %. Tai galima vertinti kaip žingsnį link labiau subalansuotos darbo jėgos, išlaikant vidutinį darbo užmokestį, kuris gali rodyti finansinius koregavimus ir stabilumą bendrovėje.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis svyravo. Nepaisant to, 2023 m. stabilizavus atlyginimus, būtų galima atidžiai valdyti darbo jėgą, atsižvelgiant į rinkos poreikius ir ekonomines sąlygas. Šias tendencijas reikėtų atidžiai stebėti, kad būtų galima geriau suprasti Bendrovės strategiją ir kryptį.