Aruneta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aruneta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojų, t. y. 20 proc. daugiau nei prieš metus. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 595 eurai, o per metus jis išaugo 11 %. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iš viso 5 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. sumažėjo metinis darbuotojų skaičiaus augimas. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 651 EUR, t. y. per metus padidėjo 9,5 %. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 5, tačiau vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 674 eurus, t. y. 3,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Kalbant apie darbuotojų tendencijas, matome, kad 2021 m. darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, tačiau 2022 m. pradėjo mažėti. Darbuotojų skaičiaus mažėjimą gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, įmonės struktūra, sąnaudų mažinimo priemonės arba konkrečių darbuotojų įgūdžių poreikis. Nepaisant to, likę darbuotojai atitinkamai padidino atlyginimus ir išlaikė sveiką kompensavimo aplinką bendrovėje.

Kalbant apie atlyginimų tendencijas, pastebime, kad per minėtą laikotarpį vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11 %, o 2022 ir 2023 m. - atitinkamai 9,5 % ir 3,5 %. Nuolatinis darbo užmokesčio didėjimas gali reikšti, kad Bendrovė yra įsipareigojusi išlaikyti aukštą darbuotojų pasitenkinimą ir užtikrinti, kad jie išliktų konkurencingi darbo rinkoje.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per stebimą laikotarpį Bendrovė patyrė įdarbinimo svyravimų, tačiau nuosekliai užtikrino vidutinį darbo užmokestį, o tai rodo nuoseklų darbuotojų atlyginimų ir pasitenkinimo akcentavimą.