Elektros darbai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Elektros darbai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi pateiktais trejų iš eilės metų - 2021, 2022 ir 2023 m. - duomenimis, aptarsime įmonės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje bendrovėje dirbo 50 žmonių, o per metus sumažėjo -13,8 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis buvo 2 010 EUR, t. y. gerokai sumažėjo (-45,5 %), palyginti su praėjusiais metais.

2022 m. sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Čia dirbo 47 darbuotojai, t. y. 6,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 94,6 proc. iki 3 911 eurų. Nepaisant šio teigiamo darbo užmokesčio augimo, darbuotojų skaičiaus sumažėjimas turėjo bendrą poveikį bendrovės darbo jėgai.

Artėjant 2023 m. pabaigai, pastebime nuolatinę mažėjimo tendenciją - 45 darbuotojai - 4,3 %, palyginti su metų pradžia. 2023 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis siekė 6 406 EUR ir, palyginti su 2021 m., padidėjo 63,8 %. Nors darbo užmokesčio padidėjimas yra didelis, būtina atsižvelgti į mažėjančią bendrovės darbo jėgą.

Apibendrinant galima teigti, kad darbuotojų ir jų atlyginimų tendencijos rodo mažėjantį darbuotojų skaičių, o per trejus metus Bendrovės pajamos gerokai išaugo. Ši tendencija atspindi Bendrovės darbo jėgos sudėties pokytį, nors gerokai padidėjo jos darbo užmokestis. Sumažėjusį personalą ir didėjantį darbo užmokestį gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, verslo aplinkos pokyčiai, organizacinis restruktūrizavimas arba darbo jėgos konsolidavimas. Norint toliau augti ir išlikti konkurencingiems, bendrovei bus labai svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp savo darbo jėgos ir kompensacijos, kad būtų galima užtikrinti nuolatinę sėkmę.