Kauno liftai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kauno liftai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime analizuoti bendrovės trejų metų (2020-2023 m.) užimtumo ir atlyginimų tendencijas. Per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau taip pat pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 106 darbuotojus, o 2022 m. pabaigoje šis skaičius nuosekliai sumažėjo iki 101 darbuotojo. 2021 m. metinis darbuotojų skaičiaus augimas buvo -7,0 %, o 2022 m. sumažėjo iki -4,7 %. Tačiau būtina paminėti, kad 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 2,0 %, kad pasiektų 103 darbuotojus.

Teigiamai vertintina tai, kad Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 2107 EUR, o metinis augimas siekė 12,8 %. 2022 m. ši vertė išaugo iki 2193 eurų, t. y. tik 4,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Nepaisant to, iki 2023 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 2426 eurų, t. y. per metus padidėjo 10,6 %.

Šie skaičiai rodo, kad nors darbuotojų skaičius Bendrovėje ir toliau mažėjo, per šį trejų metų laikotarpį labai išaugo ir atlyginimai. Svarbu paminėti, kad reikėtų atlikti tolesnį tyrimą, siekiant nustatyti galimas priežastis, dėl kurių sumažėjo darbuotojų skaičius, ir ar ši tendencija išliks ir vėlesniais metais. Nepaisant to, reikia pagirti Bendrovės gebėjimą išlaikyti vidutinį darbo užmokestį per tuos metus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad šiuo laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Ši finansinė strategija, nors ji gali kelti susirūpinimą dėl darbo efektyvumo ir atleidimo iš darbo, rodo Bendrovės įsipareigojimą išlaikyti ir didinti darbuotojų pasitenkinimą ir darbo užmokestį. Prie šių tendencijų galėjo prisidėti fizinės ir buvimo vietos priežastys, regioniniai ekonominiai veiksniai arba strateginiai verslo sprendimai. Norint išsamiai nustatyti tikslias šių tendencijų priežastis, reikėtų tolesnės analizės.