Morionis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Morionis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 14 darbuotojų, kurie per metus išaugo 0,0 %, t. y. darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir praėjusiais metais. Vidutinė darbuotojų alga buvo 1 359 EUR, t. y. 37,4 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 13, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 7,1 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir dabar vienam darbuotojui tenka 1 800 EUR, t. y. 32,5 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius išaugo iki 15, t. y. 15,4 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir dabar siekia 2 163 eurus, o tai rodo stabilų 20,1 proc. metinį algų augimą.

Apskritai, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis didėja, o 2021 m. jis gerokai padidėjo, todėl per šiuos trejus metus ji išlaikė stabilią ir bendrą teigiamą trajektoriją. Ši tendencija gali reikšti, kad stengiamasi skatinti aukštesnės kvalifikacijos darbo jėgą arba spręsti darbuotojų vertės klausimus, o tai prisideda prie pelningesnio verslo.

Svarbu paminėti, kad nors atrodo, jog darbuotojų skaičius stabilizavosi arba šiek tiek svyruoja, didelis ir nuolatinis atlyginimų augimas aiškiai rodo Bendrovės įsipareigojimą didinti darbuotojų skaičių ir bendrą darbuotojų pasitenkinimą. Metiniai pokyčiai ir tendencijos darbuotojų ir atlyginimų skaičių gali būti pagrindiniai argumentai Bendrovės strateginio planavimo išlaikyti sveiką verslo operaciją, valdyti išlaidas ir pritraukti potencialius talentus, o subalansuoti darbuotojų pasitenkinimą.