Bidfood Lietuva, UAB (134048864) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Bidfood Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 116 žmonių, t. y. per metus padidėjo 7,4 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 3653 eurai, o metinis augimas siekė 97,3 %. Kitais metais darbuotojų skaičius padidėjo iki 122, t. y. 5,2 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį sumažėjo iki 3166 eurų, o metinis augimas siekė -13,3 %. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 135 darbuotojus, t. y. 10,7 proc. daugiau nei prieš metus. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis buvo 3268 EUR, o metinis augimas - 3,2 %.

Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijos rodo, kad darbuotojų skaičius didėjo, o vidutinis darbo užmokestis svyravo. Remiantis pateiktais duomenimis, 2021-2023 m. darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, ypač dėl to, kad per vienerius metus jis išaugo daugiau nei 10 %. Šis augimas gali būti susijęs su Bendrovės plėtros strategija arba padidėjusia jos produktų ar paslaugų paklausa.

Kalbant apie atlyginimus, matome skirtingus modelius. 2022 m., priešingai nei 2021 m., sumažėjo vidutinis darbo užmokestis. Tačiau iki 2023 m. vėl padidėjo ir, palyginti su ankstesniais metais, augo lėčiau. Tai gali reikšti, kad pasikeitė Bendrovės darbo užmokesčio strategija arba bendros rinkos sąlygos, darančios poveikį darbuotojų kompensavimui.

Apibendrinant galima teigti, kad duomenys rodo nuoseklų Bendrovės darbuotojų skaičiaus metinį augimą, o vidutinio darbo užmokesčio tendencija yra ne tokia nuosekli: po to jis didėja, o po to per tam tikrą laikotarpį vėl didėja. Nepaisant to, Bendrovei pavyko sėkmingai išplėsti savo darbo jėgos ir darbo užmokesčio struktūrą, atspindinčią jos įsipareigojimą didinti darbuotojų skaičių ir prisitaikyti prie kintančių darbo užmokesčio tendencijų rinkoje per nurodytą laikotarpį.