Cosmica, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Cosmica DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 69 žmonės, t. y. 3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2051 euras. Palyginus tai su metine tendencija, matome, kad atlyginimai padidėjo 16,4 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 65, todėl per metus sumažėjo 5,8 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - jis išaugo 3,6 % ir siekė 2125 EUR.

Po metų, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė prarado daugiau darbuotojų - darbuotojų sumažėjo 9,2 %, todėl bendra darbo jėga sudarė 59 %. Tačiau kartu su šiuo sumažėjimu gerokai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris per metus padidėjo 12,4 % - iki 2388 EUR.

Šios bendrovės tendencijos rodo, kad 2021-2022 m. laikotarpiu darbuotojų augimas bus nuosaikus, o kitais metais sumažės. Nors per šį laikotarpį bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, tačiau, palyginti su sumažėjusiu darbuotojų skaičiumi, jis didėjo sparčiau, o tai rodo, kad pastaruoju metu bendrovės bendras darbo užmokestis buvo geresnis. Tai gali reikšti, kad dėl konkurencingo darbo užmokesčio gali padidėti sulaikymo tempai ir darbuotojų pasitenkinimas. Tačiau tikslias darbuotojų skaičiaus sumažėjimo priežastis 2023 m. reikia toliau nagrinėti, kad būtų galima suprasti konkrečius pagrindinius veiksnius.