Edmundas ir partneriai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Edmundas ir partneriai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencija atsirado Bendrovės. Apžvalgoje darbuotojų skaičius svyravo, o atlyginimai nuolat didėjo.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 28 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo -9,7 %. Kalbant apie darbo užmokestį, pranešta, kad vidutinis darbo užmokestis siekė 1591 eurą ir, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo (45,0 %).

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga ir toliau mažėjo - iš viso 25 darbuotojai, o tai sudaro -10,7 proc. metinį sumažėjimą. Tačiau pastebėtas nedidelis teigiamas vidutinio darbo užmokesčio augimas - 1,1 proc. iki 1608 eurų.

2023 m. gruodžio 31 d. statistika atskleidė, kad darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo, t. y. 19 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai sumažėjo - 24,0 %. Nepaisant šių darbuotojų pokyčių, atlyginimai gerokai padidėjo - 45,2 proc., o vidutinis atlyginimas dabar siekia 2335 eurus.

Šiuo laikotarpiu kartu su dideliu darbo užmokesčio augimu nuosekliai mažėjo ir personalas, o tai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama darbo užmokesčio konkurencingumui, nors bendrovė iš naujo įvertino savo personalo poreikius. Darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai rodė tendenciją link labiau apmokamos darbo jėgos, nors ir su mažesne komanda. Svarbu stebėti šių tendencijų būsimą kryptį, siekiant įvertinti jų bendrą poveikį organizacijos veiklai ir finansiniams rezultatams.