Kauno žuvis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kauno žuvis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 22 darbuotojus, o vidutinis darbo užmokestis buvo 1698 EUR, t. y. -2,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Kitais metais, 2022 m., darbuotojų skaičius išliko pastovus - 22 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - iki 1723 EUR, t. y. 1,5 proc. metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais. Šiais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė vis dar turėjo 22 darbuotojų, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1609 EUR, t. y. -6,6 %, palyginti su praėjusių metų vidutiniu atlyginimu.

Atrodo, kad šiuo laikotarpiu Bendrovė išlaikė stabilų dydį, o jos darbuotojų skaičius per šį laikotarpį nuolat siekė 22 žmones. Tačiau vidutinis darbo užmokestis rodo skirtingas tendencijas. 2022 m. padidėjo atlyginimai, tačiau 2023 m. jie sumažėjo, todėl metinis vidutinio darbo užmokesčio pokytis buvo neigiamas.

Tačiau labai svarbu atsižvelgti į tai, kad šios atlyginimų tendencijos ir darbuotojų skaičius priklauso nuo ekonominio klimato, konkrečios bendrovės pramonės šakos ir galimų konkrečių bendrovės koregavimų. Nepaisant bendro nedidelio atlyginimų padidėjimo 2022 m., taip pat labai svarbu išnagrinėti nuolatinį vidutinio darbo užmokesčio mažėjimą nuo 2021 m. Ši tendencija gali lemti ekonominių sąlygų ar kitų veiksnių, darančių įtaką pramonei ar Bendrovės veiklai, pokyčius. Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė, vykdydama strateginį planavimą, turi atidžiai stebėti atitinkamas tendencijas ir greitai reaguoti į bendros verslo aplinkos svyravimus.