Lietuvos kabelinės televizijos asociacija (134382426) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis sudarė 2315 EUR, t. y. per metus padidėjo -0,7 %. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 20 %. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičių, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo - 83,6 proc. iki 4252 eurų. 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išliko beveik nepakitęs - 4, o darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 16,8 %, palyginti su išskirtiniu 2022 m. augimo tempu.

Duomenys rodo, kad 2022 m. Bendrovės vidutiniai atlyginimai gerokai išaugo, o 2023 m. sumažėjo. Tai gali būti susiję su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, aukštesnės kvalifikacijos samdymu ar konkurencija rinkoje, dėl kurios sumažėjo darbo užmokestis. Šiuo laikotarpiu įmonės darbuotojų skaičius sumažėjo, ypač lyginant duomenis 2022 m. su 2021 m.

Nors duomenys pateikiami tik trimis laikotarpiais, nustatytos tendencijos gali rodyti galimus Bendrovės struktūros ir būsimos verslo strategijos pokyčius. Didėjantys darbuotojų atlyginimai ir tuo pat metu mažėjantis darbuotojų skaičius gali reikšti, kad vis daugiau dėmesio skiriama geresniems įgūdžiams ir geresniam darbuotojų atlyginimui. Tai atitinka "talentų valdymo" ir "žinių valdymo" principus, pripažįstant kvalifikuotus darbuotojus strateginiais ištekliais.

Staigus darbuotojų skaičiaus sumažėjimas per antrąjį laikotarpį gali būti susijęs su konkurencija rinkoje, verslo, reikalingo efektyvumui, reorganizavimu arba, kai kuriais atvejais, ekonomikos restruktūrizavimu dėl recesinio spaudimo. Apibendrinant pateiktus duomenis, būtų naudinga atlikti papildomą fiskalinių rezultatų analizę šiuo laikotarpiu, kad būtų galima susidaryti visapusišką stebimų pokyčių vaizdą. Konkrečių strategijų, kurios gali skatinti šias tendencijas, supratimas gali suteikti vertingos informacijos apie Bendrovės kultūrą, veiklos rezultatus ir raidą.

Galiausiai, taip pat svarbu pažymėti, kad pateiktų duomenų tendencijos atspindi konkretų laikotarpį ir galimas sąsajas, tačiau nepateikiant tiesioginių priežasčių. Tolesnė daugiamatė analizė, apimanti tokius veiksnius kaip verslo sritis, vidutinis valdymas ar pramonės palyginimas, gali padėti geriau suprasti bendrovės tendencijas ir dinamiką. Tai taip pat padėtų geriau prognozuoti būsimus bendrovės atlyginimus ir mastą, padėtų kurti strateginius darbuotojus ir planuoti atlyginimus.

Apibendrinant, remiantis pateiktais duomenimis, galima daryti išvadą, kad 2022 m. Bendrovės darbuotojų atlyginimai padidėjo, o 2023 m. sumažėjo. Taip pat per tą patį laikotarpį nuosekliai mažėjo darbuotojų skaičius. Šie duomenys gali reikšti galimus Bendrovės strategijos pokyčius, daugiausia dėmesio skiriant aukštesnės kvalifikacijos ir gerai apmokamiems darbuotojams. Tolesnė analizė, įskaitant išorės pramonės lyginamuosius rodiklius ir vidaus veiklos rodiklius, galėtų suteikti daugiau informacijos apie darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.