SD ranga, UAB (134516067) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

SD ranga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 93 žmonės, t. y. 1,1 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 1 667 EUR, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 26,3 %. Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 103 darbuotojų, t. y. 10,8 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,4 proc. iki 1 857 eurų. Kitais metais, 2023 m., Bendrovė išlaikė 100 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 2,9 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo ir siekė 2 355 eurus, t. y. 26,8 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Šių duomenų analizė rodo nuoseklią vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją per trejų metų laikotarpį. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis palaipsniui didėjo, nepaisant to, kad 2023 m. šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius. Tai gali būti įvairių veiksnių, iš kurių kai kurie gali būti susiję su konkurencingesne darbo rinka, naujų naudos paketų įvedimu siekiant pritraukti arba išlaikyti darbuotojus arba tiesiog didėjančia geresnių darbo užmokesčio iš darbuotojų paklausa, rezultatas.

Tai, kad per trejus metus darbuotojų skaičius svyravo, tačiau vis tiek buvo grynasis padidėjimas, rodo, kad Bendrovė aktyviai valdo savo darbo jėgos planavimą. Tai taip pat gali reikšti atsargų požiūrį į įdarbinimą, išlaikant darbuotojų sąnaudas pagal numatomas pajamas ir sąnaudų struktūras.

Metams bėgant tikimasi tolesnio darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio augimo. Tačiau šį augimą taip pat gali lemti platesni ekonominiai veiksniai ir sąlygos, pavyzdžiui, darbo rinka, konkurencija dėl talentų ir konkrečios sektoriaus sąlygos. Bendrovė turės veiksmingai subalansuoti šiuos veiksnius ir kartu valdyti savo darbo jėgos sąnaudas, kad užtikrintų tvarų kelią savo darbuotojams ir būsimą bendrovės augimą.