Fazer Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Fazer Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šiame duomenų rinkinyje pateikiama informacija apie Bendrovės darbuotojų skaičių, vidutinį darbo užmokestį ir darbuotojo skaičiaus bei vidutinio darbo užmokesčio pokytį kiekvienais metais:.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 214 darbuotojų, t. y. 13,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1828 EUR, t. y. 18,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pastebimas nedidelis darbuotojų skaičiaus augimas - iki 225 darbuotojų, t. y. 5,1 proc. metinis augimas. Nepaisant didėjančio darbuotojų skaičiaus, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis sumažėjo nuo 1828 EUR iki 1761 EUR. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 3,7 %.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio 31 d. vėl šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius - iki 210 darbuotojų, t. y. 6,7 proc. per metus. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo ir siekė 1899 EUR, t. y. 7,8 % daugiau nei prieš metus.

Kaip matome, per metus stebimos darbuotojų skaičiavimo tendencijos rodo, kad per šį laikotarpį svyruoja: 2021 ir 2023 m. sumažėjo, o 2022 m. šiek tiek padidėjo. Nepaisant 2022 m. sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, Bendrovės darbo užmokestis sumažėjo, o tai yra neįprastas kontrastas, kaip paprastai, didėjantis darbo užmokestis po užimtumo augimo. Tačiau 2023 m. pastebime labiau tikėtiną elgesį, nes po užimtumo augimo didėja ir darbo užmokestis. Darbo užmokesčio augimas siekia 7,8 %, t. y. yra didesnis nei 2021 m. užfiksuotas 18,7 % augimas, tačiau vis dar mažesnis nei 2022 m. užfiksuotas 3,7 % sumažėjimas.

Apskritai, nors darbuotojų skaičiavimo tendencijos rodo sudėtingą elgesį per šį laikotarpį, iš jų matyti, kad 2022 m. bus galima atlikti koregavimą, o 2023 m. vėl prasidės tradicinis augimo modelis. Tačiau reikėtų pažymėti, kad kiekviena iš šių tendencijų turėtų būti analizuojama atsižvelgiant į bendrovės pramonės šaką ir bendrus ekonominius rodiklius.

Šioje apžvalgoje naudojamu raštu siekiama pateikti metinius statistinius duomenis paprastai, išlaikant kalbą paprastą, kad būtų galima geriau suprasti Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio tendencijas. Raštu siekiama pateikti informaciją pokalbio būdu, paaiškinti, ką reiškia kiekvienas duomenų taškas ir kaip laikui bėgant keitėsi tendencijos. Tačiau ji nesiremia atviromis spekuliacijomis, o susitelkia ties pateiktais duomenimis pagrįstais modeliais.