Grasta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Grasta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai rodė konkrečias tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 48 darbuotojai, t. y. 12,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nors bendrovės darbo jėga sumažėjo, pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. 2021 m. vidutinis atlyginimas eurais buvo 922 EUR, o metinis augimas - 36,4 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovė dar labiau sumažino savo darbuotojų skaičių, šį kartą 8,3 proc., todėl joje dirbo 44 darbuotojai. Tačiau šis mažinimas sutapo su tolesniu darbo jėgos fiskaliniu gerinimu. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 14,3 proc. iki 1054 eurų.

Įžengus į 2023 m. pabaigą, bendrovės darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencijos yra panašios. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 6,8 proc. ir pasiekė 41 darbuotoją. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, darbo užmokestis ir toliau augo didesniu nei vidutiniu tempu. Iki 2023 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1252 eurų, t. y. 18,8 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Apskritai, nors per trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo, jos vidutinis darbo užmokestis labai padidėjo. Tai rodo, kad nors Bendrovė sumažino savo darbuotojų, jos dėmesys buvo skiriamas didinti kompensaciją už savo likusią darbo jėgą.