Brodena, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Brodena DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 8 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 27,3 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1006 EUR, t. y. per metus padidėjo 22,9 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbo jėga šiek tiek pasikeitė. Darbuotojų skaičius išliko stabilus - 8, tačiau dabar per metus padidėjo 0,0 %. Įdomu tai, kad per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 870 EUR, t. y. per metus sumažėjo 13,5 %.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė ir toliau išlaiko stabilią 8 darbuotojų darbo jėgą, tačiau šį kartą nepateikta jokių reikšmingų duomenų apie metinį darbuotojų augimą. Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, per šį laikotarpį jis padidėjo ir siekė 905 EUR, t. y. per metus padidėjo 4,0 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per šiuos trejus metus bendra Bendrovės darbo jėga išliko nepakitusi, vidutinio darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Užimtumo rodikliai stabilizavosi, tačiau 2021 m. vidutinis darbo užmokestis augo, o 2022 m. - mažėjo, iki 2023 m. pabaigos įvyko nedidelis teigiamas pokytis. Tai rodo, kad nors darbuotojų skaičius laikui bėgant išliko stabilus, tačiau darbo užmokesčio augimas buvo ir teigiamas, ir neigiamas. Metinis vidutinis darbo užmokesčio augimas ir mažėjimas rodo, kad Bendrovė gali atlikti atlyginimų koregavimą ir atsigavimo priemones, kartu stabilizuodama savo darbo jėgą.