Dalminta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dalminta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama informacija apie 2021, 2022 ir 2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Bendrovės darbuotojų skaičiaus (metinis augimas) ir vidutinio darbo užmokesčio augimas buvo nurodytas eurais, taip pat metinis augimas.

2021 m. bendrovėje dirbo 35 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 2,9 %. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis siekė 640 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 8,9 %. Pereinant prie kitų, 2022 m., darbuotojų skaičius išliko toks pat - 35. Tačiau per metus darbuotojų skaičius nepadidėjo. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 12,2 %. Tų metų vidutinis darbo užmokestis buvo 718 eurų. Tęsdami 2023 m. matome, kad darbuotojų skaičius nei augo, nei išliko 35. Šiuo atžvilgiu taip pat nebuvo jokio metinio augimo (metinis augimas). Nepaisant to, palyginti su praėjusių metų vidutiniu atlyginimu, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 9,2 % ir siekė 784 eurus.

Tai rodo, kad nors 2022 ir 2023 m., palyginti su 2021 m., bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus, jos ekonominiai rezultatai toliau gerėjo dėl gerokai padidėjusio vidutinio darbo užmokesčio. Tai gali reikšti, kad, nepaisant užimtumo sąstingio, bendrovė sugebėjo geriau paskirstyti pajamas tarp savo darbuotojų ir gauti didesnius atlyginimus. Tai gali reikšti didesnes investicijas į darbuotojų laimę ir produktyvumą, o tai gali būti sveikos ir augančios organizacijos ženklas.