PRIZMALITA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

PRIZMALITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 17 darbuotojų, t. y. 21,4 proc. daugiau nei prieš metus. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sudarė 1474 eurus, t. y. 1,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovėje dirbo 18 darbuotojų, t. y. 5,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Atitinkamai vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1861 EUR, o per metus - 26,3 %.

Galiausiai iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 19, t. y. 5,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2390 eurų, t. y. per metus padidėjo 28,4 %.

Šios tendencijos rodo, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovė nuolat augo pagal darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį. Atrodo, kad vėlesniais metais darbuotojų augimo tempas šiek tiek sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėja tiek pagal darbuotojų skaičių, tiek pagal procentinę dalį. Šios tendencijos rodo, kad Bendrovė ne tik didina savo darbuotojų skaičių, bet ir gali padidinti savo darbuotojų atlyginimus. Vidutinio darbo užmokesčio vertė auga sparčiau nei darbuotojų skaičius, o tai gali reikšti, kad, palyginti su darbuotojų skaičiumi, daugiau dėmesio skiriama darbuotojų atlyginimui. Apskritai, ir įdarbinimas, ir finansinis įsipareigojimas šios bendrovės darbuotojams yra teigiami.