Helisota, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Helisota DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje daugiausia dėmesio skiriame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijoms per trejų metų laikotarpį. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 153 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 4,4 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 2108 EUR, o tai reiškia, kad per metus gerokai išaugo - 15,6 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., įvyko dramatiškas Bendrovės darbo jėgos pokytis. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 71,9 % ir pasiekė 43 darbuotojus. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, smarkiai išaugo 55,1 proc. ir vienam darbuotojui vidutiniškai sudarė 3268 eurus.

Atvedus mus į 2023, gruodžio 31 d., darbo jėga sumažėjo dar 16,3% per metus, su nauju iš viso 36 darbuotojų. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išliko gana stabilus. Lyginant vidutinį 3266 eurų darbo užmokestį vienam darbuotojui, pastebėtas nedidelis, vos pastebimas, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjimas 0,1 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai svyravo. Tuo tarpu darbo užmokesčio augimas 2021-2022 m. viršijo darbuotojų svyravimus. Tačiau darbo jėga toliau mažėjo ir pasiekė 2023 m., o atlyginimai išliko nedideli. Šios tendencijos gali atspindėti vidinę Bendrovės politiką ar koregavimus, arba jos gali rodyti išorinį rinkos spaudimą ir įvykius, turinčius įtakos Bendrovei.