Margūnas, UAB (135102261) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Margūnas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 72 darbuotojus ir 1739 EUR vidutinį darbo užmokestį vienam darbuotojui. Darbuotojų skaičius per metus išaugo -4,0 %. Tuo pat metu, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,4 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 69 darbuotojų. Metinis darbuotojų skaičiaus augimas sumažėjo -4,2 %. Be to, vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo 242,1 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 5949 eurus.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 62 darbuotojų, o per metus jis sumažėjo dar labiau - -10,1 %. Nepaisant šio tolesnio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo mažiau nei 0,6 %. Vidutinis darbo užmokestis liko 5985 EUR vienam darbuotojui.

Apskritai, nors per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau labai išaugo ir atlyginimai. 2022 m. vidutinis darbo užmokesčio augimas yra ypač neigiamas nei 2021 m., tačiau 2023 m. augimas sulėtėjo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria didesnių atlyginimų užtikrinimui esamiems darbuotojams, o ne darbo jėgos didinimui. Tačiau išsamesnę analizę galima atlikti suprantant darbuotojų skaičiaus sumažėjimo priežastis ir jo svarbą įmonės verslo strategijai.

Pateiktuose duomenyse nepateikiama daugiau informacijos apie Bendrovės pramonės šaką ar regioną, o tai gali turėti įtakos pastebėtoms tendencijoms. Ateities analizė taip pat gali apimti papildomus veiksnius, tokius kaip darbuotojų apyvartos rodiklis, darbuotojų demografija, darbo vaidmenys arba naujų darbo vaidmenų įvedimas, kad būtų galima stebėti koreliaciją su darbuotojų skaičiumi ir darbo užmokesčio pokyčius. Tačiau iš duomenų matyti, kad darbuotojų atlyginimai tampa vis didesni, o darbuotojų skaičius mažėja.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės pajamos gerokai išaugo, tačiau sumažėjo ir darbuotojų skaičius, o tai rodo, kad bendrovė siekia investuoti į atlyginimus, o ne didinti darbuotojų skaičių. Tačiau šie pastebėjimai turėtų būti analizuojami atsižvelgiant į Bendrovės pramonės padėtį, ekonominį klimatą, strateginius tikslus ir pan. už išsamesnį supratimą.