Vitaresta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vitaresta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 1040 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 4,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 630 EUR. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 1272, t. y. per metus padidėjo 22,3 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,3 proc. iki 646 EUR.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė toliau plėtėsi - jos darbuotojų skaičius siekė 1462, t. y. per metus padidėjo 14,9 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 12,8 proc. iki 729 EUR.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, per trejus metus Bendrovė pastebėjo teigiamą ir nuolatinį augimą. Didžiausias šuolis įvyko 2022-2023 m., kai metinis augimas siekė 14,9 %. Nepaisant pasaulinės pandemijos sukeltų sunkumų, nagrinėjamuoju laikotarpiu Bendrovė sugebėjo sustiprinti savo komandą ir pridėti naujų pozicijų.

Tačiau su atlyginimais susijusi istorija yra šiek tiek kontrastingesnė. Nors Bendrovės vidutinis darbo užmokestis augo, tačiau per metus jis padidėjo mažiau nei padidėjo darbuotojų skaičius. Bendra darbo užmokesčio suma daugiau nei visą laiką didėjo kartu su darbuotojų padidėjimu, tačiau pateiktame duomenų rinkinyje neatsispindi tikslus procentinis pasiskirstymas tarp darbo užmokesčio vienam gyventojui ir darbuotojų skaičiaus.

Tuo pat metu buvo stebima įdomi vidutinio darbo užmokesčio augimo tendencija. Nuo 2021 m. iki 2022 m. vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo (8,3 %), o nuo 2022 m. iki 2023 m. jis sumažėjo iki 2,6 %. Ateities mokslininkai gali norėti ištirti šį reiškinį ir jo galimą poveikį.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat augo, o tai rodo, kad nepaisant pasaulinių iššūkių, ji yra sveika ir plečiasi. Darbuotojų skaičiaus augimas buvo įspūdingas, o vidutinis darbo užmokesčio augimas, nors ir mažesnis procentais, kartu su šiuo augimu, užtikrinant, kad darbuotojams būtų tinkamai kompensuota.