Pilkasis ruonis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pilkasis ruonis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė darbuotojų ir atlyginimų tendencijų svyravimų. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 15 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 6,3 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 600 eurų, t. y. šiek tiek padidėjo 0,7 proc., palyginti su praėjusiais metais.

Kitais metais Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 6,7 proc., o iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbo jėga sudarė 16 asmenų. Šį augimą lydėjo vertas dėmesio 16,9 proc. vidutinio darbo užmokesčio augimas, todėl vienam darbuotojui teko 701 euras.

Naujausiais 2023 m. gruodžio 31 d. duomenimis, Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 12,5 proc. iki 14 narių. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo 9,1 proc. ir sudarė 765 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė pastebėjo savo darbo jėgos svyravimus - ir augimą, ir nuosmukį, o tuo pat metu nuosekliai augo vidutiniai darbuotojų atlyginimai. Šios tendencijos rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi atlyginti žalą, o navigaciniai personalo iššūkiai.