Vikjona, UAB (135456363) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Vikjona DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, kurie per metus išaugo -5,3 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1068 EUR, o metinis augimas siekė -5,8 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga padidėjo iki 22 darbuotojų, t. y. per metus gerokai padidėjo - 22,2 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo iki 946 eurų, todėl metinis augimas siekė -11,4 %.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė patyrė tiek užimtumo, tiek vidutinio darbo užmokesčio pokyčių. Šiuo metu Bendrovėje dirba 20 darbuotojų. Tai reiškia, kad metinis augimo tempas yra -9,1 %. Kita vertus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo - 83,6 %, o vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 1736 eurus.

Per stebimą trejų metų laikotarpį bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Nors iš pradžių jos darbuotojų skaičius sumažėjo, o kartu ir atlyginimai, kitais metais ji smarkiai atsigavo. Tačiau šis reikšmingas augimas vėliau sulėtėjo dėl vienaženklio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis lėtai mažėjo, o po to gerokai padidėjo, o tai rodo, kad darbuotojų darbo užmokestis yra nepastovus. Šiais pokyčiais dabartinė Bendrovės užimtumo struktūra labai skiriasi nuo šios laikotarpio pradžioje galiojusios struktūros. Apskritai šie pokyčiai tiek darbuotojų skaičiuje, tiek darbo užmokesčiuose yra sudėtinga Bendrovės strateginės krypties transformacija.