OIXIO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

OIXIO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 70 darbuotojų, t. y. 7,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šiais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 3887 EUR, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -2,2 %.

Kitais, 2022 m., bendrovės darbuotojų skaičius buvo šiek tiek mažesnis - 67, todėl per metus (per metus) padidėjo -4,3 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,3 proc. iki 3669 eurų.

Kitais metais, 2023 m., įmonė vėl turėjo 70 darbuotojų, tačiau per metus jos darbuotojų skaičius išaugo 4,5 %, t. y. buvo didesnis nei 2022 m.

Kalbant apie bendrąsias tendencijas, pagrindinis pastebėjimas yra vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas per metus, ypač 2021-2022 m. Tačiau darbuotojų skaičius svyravo, o tai rodo, kad įmonės dėmesys ar prioritetai, susiję su darbo jėgos valdymu, keičiasi. 2021 m. padidėjus darbuotojų skaičiui, 2022 m. vėl sumažės, o 2023 m. vėl padidės, kad būtų galima išnagrinėti bendrovės strategiją tiriamuoju laikotarpiu. Apskritai per trejus metus bendrovės grynieji darbuotojai padidėjo, o tai rodo, kad įmonė nuolat samdo darbuotojus. Tačiau vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas gali reikšti tam tikrus sąnaudų mažinimo strategijų aspektus arba išorės ekonominį spaudimą.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. trejų metų laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Bendrovės grynasis darbuotojų skaičius nuosekliai didėjo, o vidutinis darbo užmokestis šiek tiek svyravo, todėl kilo spėlionės dėl išorinio spaudimo, sąnaudų mažinimo ir strateginio darbo jėgos valdymo įgyvendinimo.