Imbrex, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Imbrex DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 21 darbuotoją, t. y. 5,0 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 908 eurai, t. y. per metus padidėjo 0,5 proc.

2022 m. Bendrovė toliau augo - darbuotojų skaičius padidėjo iki 23. Tai sudarė reikšmingą 9,5 proc. metinį augimą. Be to, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1282 eurų, t. y. 41,2 proc. per metus.

Tačiau 2023 m. Bendrovės darbo jėgos augimas sulėtėjo. Nepaisant to, kad iki metų pabaigos buvo 22 darbuotojai, metinis augimas buvo neigiamas - 4,3 %. Vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir pasiekė 1427 eurus, o per metus padidėjo 11,3 proc.

Nuo 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai ir reikšmingai augo. Verta atkreipti dėmesį į didžiulį 2022 m. vidutinio darbo užmokesčio šuolį, kuris gerokai padidėjo. Tačiau neigiamas darbuotojų augimas 2023 m. rodo, kad bendrovei gali tekti iš naujo įvertinti savo įdarbinimo strategiją ar kitus veiklos aspektus, kad būtų galima užtikrinti nuolatinę darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio didėjimo tendenciją. Apskritai šios bendrovės darbuotojų augimo ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos rodo stiprią, tvirtą bendrovę, kuri, kaip tikimasi, toliau augs ir pasiūlys vis patrauklesnius atlyginimus savo darbuotojams.