Rokų keramikos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Rokų keramikos statyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, o kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko toks pat. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis sumažėjo - per metus jis padidėjo -9,0 %. 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iki 8, taip pat pagerėjo vidutinis darbo užmokestis - per metus jis išaugo 16,9 %.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus, o per metus reikšmingai nepadidėjo ir nesumažėjo. Tačiau darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius buvo šiek tiek mažesnis, tačiau padidėjo vidutinis darbo užmokestis - per metus jis išaugo 7,7 %. Ši augimo tendencija buvo trumpalaikė, nes 2022 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, o metinis augimo tempas buvo neigiamas. Priešingai, 2023 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar labiau - per metus jis išaugo 16,9 %.

Nuolatinis Bendrovės darbuotojų skaičius per visą stebimą laikotarpį gali reikšti jos įsipareigojimą išlaikyti stabilią darbo jėgą. Tačiau vidutinio darbo užmokesčio svyravimai rodo dinamiškesnį vaizdą. Iš darbo užmokesčio tendencijos matyti, kad Bendrovė gali įgyvendinti atlyginimų priemones, kad išlaikytų sveiką darbuotojų pasitenkinimą ir motyvuotus darbuotojus.

Stebėti duomenys nepateikia darbuotojų darbo užmokesčio pokyčių priežasčių, todėl norint suprasti pagrindines priežastis, reikia atlikti tolesnę analizę. Ateities tyrimuose reikės atsižvelgti į išorės veiksnius, pavyzdžiui, pramonės šakos ar regioninės ekonominės aplinkos pokyčius, taip pat vidaus veiksnius, pavyzdžiui, bendrovės politiką, darančią įtaką darbo užmokesčio struktūrai.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per stebimą laikotarpį Bendrovė išlaikė nuoseklų darbuotojų skaičių, tačiau jos darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Reikės atlikti papildomus tyrimus, kad būtų galima geriau suprasti šių tendencijų priežastis ir įvertinti strategijas, kaip sukurti stabilią ir teisingą darbo užmokesčio struktūrą.