Amžių linija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Amžių linija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 9 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo maždaug 35,7 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 995 eurai, t. y. 116,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 9, o jos darbo užmokesčio augimas gerokai sumažėjo. Metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas sumažėjo iki -9,1 %, todėl vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 904 eurus. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius nepasikeitė, o tai rodo, kad Bendrovės darbo jėga yra stabili.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo ir siekė 10. Tai reiškia, kad per metus jis gerokai išaugo - 11,1 %. Bendrovės vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat šiek tiek padidėjo ir siekė 937 eurus, o per metus padidėjo 3,6 %. Tai rodo augančią ir didėjančią darbo jėgą, nors vidutinis darbo užmokesčio padidėjimas nėra toks didelis kaip praėjusiais metais.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021-2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai sumažėjo, o 2023 m. atsigavo ir šiek tiek augo. Po didelio metinio vidutinio darbo užmokesčio augimo 2021 m. 2022 m. jis sumažėjo, o 2023 m. šiek tiek padidėjo. Nepaisant svyravimų, šios tendencijos gali rodyti stabilią darbo jėgą Bendrovės viduje. Nuolatinis darbuotojų skaičiaus didėjimas gali reikšti veiklos plėtrą ir verslo augimą. Tačiau reikėtų atidžiai stebėti ir galbūt toliau analizuoti vidutinio darbo užmokesčio pokyčius, kad būtų galima susidaryti aiškesnį vaizdą apie darbuotojų pasitenkinimą ir bendrus įmonės veiklos rezultatus.