RS dantys, UAB darbuotojai ir atlyginimai

RS dantys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus išaugo 0,0 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 892 eurai, t. y. 6,2 proc. daugiau nei prieš metus.

2022 m. gruodžio 31 d. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 5 darbuotojų, t. y. 25,0 proc. per metus. Atitinkamai vidutinis darbo užmokestis padidėjo 2,2 proc. iki 912 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė dar labiau padidino savo darbuotojų skaičių - ji nusamdė dar 2 darbuotojus ir iš viso pasiekė 6 %, t. y. 20,0 % daugiau nei prieš metus. Dar įspūdingiau, kad vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai išaugo - 36,6 proc. ir pasiekė 1 245 eurus.

Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė nuolat didino savo darbuotojų skaičių. 2021-2023 m. darbuotojų skaičius padidėjo 12,5 %, o vidutinis darbo užmokestis per tą patį laikotarpį išaugo įspūdingu 40,4 %. Ateities tendencijos dėl darbuotojų plėtros ir atlyginimų didėjimo atrodo daug žadančios, o tai rodo, kad Bendrovė auga. Tačiau svarbu atsižvelgti į kitus ekonominius, pramonės šakos ir regioninius veiksnius, kurie gali turėti įtakos šiai teigiamai tendencijai.

Kadangi Bendrovė ir toliau samdo ir didina darbuotojų atlyginimus, būtina įvertinti Bendrovės finansinę būklę. Įdarbinant daugiau asmenų ir atlyginant už padidėjusį produktyvumą, sąnaudos turėtų būti suderintos su Bendrovės finansiniais tikslais ir turimais ištekliais. Norint užtikrinti ilgalaikį verslo tvarumą, labai svarbu valdyti darbuotojų augimą ir užtikrinti gerą atlyginimų strategiją.