R. Bružo statybinė įmonė, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

R. Bružo statybinė įmonė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 21 darbuotoją, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 703 eurus. Kitais metais Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 5,0 proc. ir iš viso sudarė 22 darbuotojus. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 1,6 proc. iki 718 eurų.

2022 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais finansiniais metais Bendrovė toliau augo ir iš viso sudarė 4,8 proc. daugiau darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,2 proc. iki 775 eurų. Šis darbuotojų ir atlyginimų augimas ir toliau rodė, kad Bendrovei sėkmingai sekasi plėsti savo veiklą.

Tačiau laikotarpiu po 2023 m. gruodžio 31 d. buvo šiek tiek nukrypta nuo ankstesnės tendencijos. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 9,1 %, todėl iš viso dirbo 20 darbuotojų. Nepaisant šios darbuotojų augimo nesėkmės, vidutinis darbo užmokestis toliau augo 12,2 proc. iki 870 eurų.

Apibendrinant, remiantis pateiktais duomenimis, galima pastebėti, kad per pirmuosius dvejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo. Nepaisant to, kad 2023 m. sumažėjo užimtumo rodikliai, vidutinis darbo užmokestis vis tiek pastebimai padidėjo per metus. Nors 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, būtina atkreipti dėmesį į nuolatinę bendrovės vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją. Tai gali reikšti, kad Bendrovė siekia pagerinti savo darbuotojų vertės pasiūlymą, siūlydama didelius atlyginimus kaip priemonę pritraukti ir išlaikyti talentus. Išlaikyti pusiausvyrą tarp to, ar reikia daugiau darbuotojų, ar didinti atlyginimus, bus labai svarbu siekiant nuolatinio Bendrovės augimo ir bendros sėkmės.