ABDONAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ABDONAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, t. y. 5,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 608 EUR, t. y. 4,5 % didesnis nei praėjusiais metais.

Artėjant 2022 m. pabaigai, Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 22,2 proc., t. y. iki 14 proc. Šį darbuotojų sumažėjimą lydėjo didelis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas - 107,9 proc. iki 1265 eurų vienam darbuotojui. Tokį didelį darbo užmokesčio šuolį galima paaiškinti įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, infliacija arba didėjančia kvalifikuotų darbuotojų paklausa.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė ir toliau susiduria su mažėjančiu darbuotojų skaičiumi - nuo 2022 m. jis sumažėjo 7,1 proc., todėl bendras darbuotojų skaičius pasiekė 13. Šis darbuotojų sumažėjimas ir toliau atspindi galimą Bendrovės strateginio požiūrio į darbuotojų priėmimą pertvarką. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sumažėjo 38,2 proc. iki 781 euro. Tai rodo bendrą Bendrovės ar pramonės šakos darbo užmokesčio rinkos pokytį, galbūt dėl pasiūlos ir paklausos pasikeitimo.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: per trejus metus nuo 18 2021 m. iki 13 2023 m. jis apskritai sumažėjo. Atitinkamai analizuojamu laikotarpiu didėjo ir vidutiniai darbo užmokesčiai, o tai rodo nuolatines tendencijas su Bendrove ir galbūt jos pramone susijusioje darbo rinkoje. Bendrovės būsimi darbo jėgos ir su atlyginimu susiję planai greičiausiai priklausys nuo jos gebėjimo reaguoti į šias besikeičiančias tendencijas ir subalansuoti darbo jėgos raidą su finansiniais aspektais.