Bermanta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Bermanta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Darbuotojų duomenų apžvalgoje matome, kad 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 21 darbuotojas, t. y. per metus išaugo 0 %. Tačiau 2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 19, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 9,5 %. Nepaisant šio nuosmukio, trečiajame duomenų taške galime pastebėti nedidelį atsigavimą, nes 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičius išaugo iki 20, t. y. 5,3 proc. per metus.

Kalbant apie atlyginimų tendencijas, 2021 m. pabaigoje vidutinis Bendrovės darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 965 EUR, o tai reiškia, kad metinis augimas siekė 4,7 %. Iki 2022 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar labiau - iki 1208 EUR vienam darbuotojui, t. y. per metus padidėjo 25,1 %. Įdomu tai, kad nors bendras darbuotojų skaičius pradėjo didėti 2023 metais, darbo užmokesčio tendencija neatspindėjo. Vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1114 eurų, o tai reiškia neigiamą 7,8 proc. metinį augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad bendrovės darbuotojų ir atlyginimų rodikliai yra nevienareikšmiai. Nors jos darbuotojų skaičius sumažėjo ir galiausiai atsigavo, atrodo, kad darbo užmokesčio tendencijos atsiskyrė nuo šio modelio. Dar neaišku, ar šios tendencijos išliks, ar ateinančiais metais jos keisis.