Archyvita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Archyvita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimų personalo ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 40 darbuotojų, t. y. 4,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Kalbant apie darbo užmokestį, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 219 eurų, o jo metinis augimas buvo įspūdingas - 19,3 %.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 44, t. y. 10,0 % daugiau nei prieš metus. Kartu su vidutiniu 13,1 proc. darbo užmokesčiu, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo iki 1 380 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendras Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 40, t. y. 9,1 proc., palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - per metus jis padidėjo 23,1 %. Vidutinis 2023 m. darbo užmokestis vienam darbuotojui sudarė 1 698 EUR, o tai atspindi Bendrovės įsipareigojimą sąžiningai kompensuoti savo darbo jėgos išlaidas.

Šios tendencijos, pateiktos Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų statistikoje, rodo darbuotojų skaičiaus svyravimus, tačiau vidutinis darbo užmokestis nuolat didėja. Nors per analizuojamą laikotarpį keitėsi darbo jėgos dydis, atrodė, kad Bendrovė pasiryžusi nuosekliai gerinti finansinį darbuotojų kompensavimo aspektą.