NEO TEXTILE, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NEO TEXTILE DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -28 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2213 eurų, o per metus jis išaugo 33 %.

Kitais, 2022 m., Bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių - 18 darbuotojų, o tai rodo 0,0 proc. metinį augimą. Per šį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis išaugo iki 2362 eurų, t. y. 6,7 proc. per metus.

Žvelgiant į ateitį, nuo 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė vis dar dirbo 18 žmonių, o tai reiškia, kad per metus nebuvo nei reikšmingo augimo, nei sumažėjimo (0,0 %). Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis siekė 2461 eurą, o metinis augimas buvo kuklus - 4,2 %.

Iš šių duomenų matyti, kad Bendrovė, nors ir išlaikydama tą pačią darbuotojų skaičių, per metus gerokai išaugo pagal vidutinį darbo užmokestį. Per trejus metus vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis augo vis lėčiau (33 % - 6,7 % - 4,2 %). Ši tendencija rodo, kad Bendrovė daugiau investuoja į darbuotojų kompensavimą, ypač atsižvelgiant į tai, kad nėra reikšmingų metinio darbuotojų skaičiaus pokyčių. Šios investicijos gali turėti teigiamos įtakos darbuotojų pasitenkinimui ir išlaikymui, todėl gali būti gauta naudos, pavyzdžiui, mažesnės darbuotojų apyvartos sąnaudos ir didesnė Bendrovės kompetencija. Nepaisant to, labai svarbu ir toliau tirti tendencijas, kad būtų galima atlikti tikslesnę Bendrovės užimtumo dinamikos ir kompensavimo strategijos analizę.