KLAIPĖDOS VANDUO, AB (140089260) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

KLAIPĖDOS VANDUO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 347 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 2,8 %, palyginti su praėjusiais metais. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 110 EUR, t. y. per metus gerokai padidėjo - 31,3 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 347, tačiau per metus nepadidėjo ir nesumažėjo. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 2 154 eurų, o per metus padidėjo kukliau - 2,1 proc.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 0,6 %, todėl darbuotojų buvo 345. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 2 231 EUR, t. y. 3,6 % daugiau nei pernai.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, Bendrovė išliko palyginti stabili, o pastaraisiais metais darbuotojų skaičius sumažėjo tik nežymiai. Priešingai, per stebimą laikotarpį vidutinis darbo užmokestis labai ir nuosekliai augo, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi siekti konkurencingesnės ir patrauklesnės atlyginimų struktūros.

Žvelgiant į ateitį, nuolatinis Bendrovės profesinis augimas, nepaisant bet kokių darbuotojų dydžių svyravimų, ir nuolatinė vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija atskleidžia bendrovės prioritetus, susijusius su darbuotojų pasitenkinimu ir ilgalaikiu finansiniu stabilumu. Norėdama išlaikyti šią trajektoriją, bendrovė greičiausiai ir toliau sutelks dėmesį į strategijas, kurios sudarys pusiausvyrą tarp darbo jėgos vystymosi ir finansinių išteklių kintančios pasaulinės darbo rinkos sąlygomis.