KARPIS, UAB (140248684) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

KARPIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galima pastebėti bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijas 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, tačiau jos vidutinis metinis darbo užmokestis gerokai išaugo.

2021 m. Bendrovė turėjo 39 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 4,9 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1218 eurų, o jo metinis augimas buvo neigiamas - 14,7 %.

2022 m. tiek darbuotojų skaičius, tiek vidutinis darbo užmokestis šiek tiek pagerėjo. Darbuotojų skaičius išliko stabilus - 39, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 26,1 %. Šis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali atrodyti daug žadantis, tačiau padidėjęs darbo užmokestis automatiškai nerodo geresnių verslo rezultatų ar finansinės būklės.

2023 m. Bendrovė turėjo mažiau darbuotojų - iš viso 31 darbuotoją, o jos darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 20,5 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo, tačiau tik mažesniu 3,1 proc. metiniu nuosmukiu.

Nors pateikti duomenys apima tik trejus metus, remdamiesi šiais duomenimis galime prognozuoti tendencijas. Bendrovė susiduria su darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio mažėjimo tendencijomis. Darbuotojų sumažėjimas rodo galimą mažinimą arba vidaus reorganizavimą, dėl kurio galėjo sumažėti darbo jėga. Šie pokyčiai gali turėti įtakos darbuotojų moralei arba įmonės finansinei būklei. Be to, kadangi vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo, tai rodo, kad Bendrovė atidžiai valdo savo finansinius rodiklius arba susiduria su sunkiu laikotarpiu. Tačiau, norint suprasti konkrečias šių tendencijų priežastis ir numatyti ateities galimybes, reikia išsamesnės analizės.