ALMA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALMA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 32 darbuotojus, t. y. 5,9 % mažiau. Šios bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 1255 EUR, o vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 35,2 %.

2022 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 39, t. y. 21,9 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 14,2 proc. ir siekė 1077 EUR.

2023 m. Bendrovei darant pažangą, bendras darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 7,7 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir per metus padidėjo 9,7 % ir pasiekė vidutiniškai 1181 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. jos užimtumas sumažėjo, tačiau 2022 m. jis gerokai pagerėjo. Nepaisant to, kad per pirmuosius dvejus laikotarpius padidėjo darbuotojų skaičius, Bendrovė pradėjo mažinti savo darbuotojų skaičių, tačiau ir toliau kasmet augo. Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, nors 2021 m. jis pastebimai padidėjo, kitais metais jis sumažėjo. Tačiau 2023 m. augimo tendencija buvo atnaujinta, o tai reiškia, kad ateityje gali nuosekliai didėti atlyginimai. Iš pateiktų duomenų matyti, kad Bendrovė optimistiškai vertina nuoseklią darbo jėgą ir išlaiko konkurencingą vidutinį darbo užmokestį.