KLASERA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KLASERA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 47 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo darbuotojų skaičius - 9,6 %. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo gerokai didesnis - per metus jis padidėjo 16,6 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis padidėjo. Metų pabaigoje bendras darbuotojų skaičius buvo 49, o per metus padidėjo 4,3 %. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 2,2 %.

2023 m. baigėsi tolesniu Bendrovės darbuotojų augimu. Iš viso jų buvo 51 darbuotojas, t. y. per metus padidėjo 4,1 %. Toliau buvo stebimos teigiamos vidutinio pelno tendencijos, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,1 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius labai sumažėjo, pastaraisiais dvejais metais didėjo ir darbo jėga, ir atlyginimai, kuriuos daugiausia lėmė didėjantis vidutinis darbo užmokestis. Tačiau reikėtų pažymėti, kad darbuotojų skaičiaus augimo rodikliai buvo mažesni nei vidutinio darbo užmokesčio procentinis padidėjimas. Tai rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti konkurencingus darbuotojų atlyginimų paketus ir kartu kontroliuoja darbuotojų įdarbinimo tempą. Atrodo, kad ši tendencija atitinka brandžią verslo aplinką, kurioje konkurencija dėl kvalifikuotų specialistų yra didelė, o didelės investicijos į jūsų žmones gali būti naudingos organizacijos veiklos rezultatams.