Šneiderio elektronika, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šneiderio elektronika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šiuo metu Bendrovė turi 7 darbuotojus nuo 2021 m. gruodžio 31 d. 2022 m. darbuotojų skaičius padidėjo 14,3 proc. ir 2022 m. gruodžio 31 d. pasiekė 8 darbuotojus. Tačiau 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, t. y. 12,5 proc. per metus.

Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis kito kitaip. 2021 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis buvo 619 EUR, t. y. per metus gerokai padidėjo - 31,6 %, palyginti su ankstesniais rodikliais. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. šis vidutinis darbo užmokestis išaugo 3,4 proc. iki 640 EUR. Nepaisant 2022-2023 m. sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, šį kartą 13,9 % ir nuo 2023 m. gruodžio 31 d. vidutiniškai siekė 729 EUR.

Apskritai šis verslas pastebimai padidino vidutinį darbo užmokestį, o tai rodo, kad įmonė yra įsipareigojusi savo darbuotojams, nors per stebimą laikotarpį darbuotojų skaičius svyravo. Ši augimo trajektorija dar labiau išryškina bendrovės investicijas į konkurencinės darbo užmokesčio struktūros plėtrą ir palaikymą. Tačiau norint išlaikyti teigiamą darbo jėgos augimo tendenciją, gali prireikti spręsti pagrindinius veiksnius, dėl kurių svyravo darbuotojų skaičius.

Labai svarbu, kad bendrovė ir toliau stebėtų šias tendencijas ir atitinkamai planuotų, kad užtikrintų ir darbuotojų pasitenkinimą, ir sveiką komandos dinamiką. Stipri darbuotojų politika, sąžininga darbo užmokesčio praktika ir strateginės įdarbinimo pastangos gali atlikti lemiamą vaidmenį valdant darbo jėgą organizacijoje. Be to, bendrovė gali pasinaudoti įžvalgomis apie metinius darbo užmokesčio ir darbuotojų pokyčius, kad pasirengtų galimoms ateities tendencijoms ir iš naujo įvertintų savo konkurencinę padėtį darbo rinkoje.