LIBRA VITALIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LIBRA VITALIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 62 žmonės, t. y. 5,1 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 2692 EUR, o metinis augimas siekė 6,9 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 60. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus padidėjo -3,2 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - iki 3607 eurų, t. y. 34,0 proc. daugiau nei prieš metus.

Žvelgiant į ateitį iki 2023 m. pabaigos, bendrovės užimtumo rodikliai išliko stabilūs - 62 darbuotojai, t. y. 3,3 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 2913 EUR, o per metus jis sumažėjo 19,2 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai augo, tačiau iš atlyginimų tendencijų matyti svyravimai. Po žymaus vidutinio darbo užmokesčio padidėjimo 2022 m. 2023 m. jis sumažėjo. Tai gali reikšti galimą stabilizaciją arba atlyginimų normalizavimą, nes rinkos situacija arba su pramone susiję veiksniai laikui bėgant keičiasi. Palyginti mažesnis 2021 m. darbo užmokesčio augimas ir sumažėjimas 2023 m. rodo galimus strateginius Bendrovės svarstymus dėl darbuotojų kompensavimo.

Pastaruoju metu įvykę užimtumo rodiklių pokyčiai gali pareikalauti, kad Bendrovė patikslintų savo bendrą žmogiškųjų išteklių strategiją. 2022 m. sumažėjusį darbuotojų skaičių gali lemti tai, kad Bendrovė iš naujo įvertins savo darbo jėgos poreikį arba prisitaikys prie besikeičiančios rinkos dinamikos. Nors 2023 m. vėl prasidės užimtumo augimas, bendrovei labai svarbu ir toliau sutelkti dėmesį į darbuotojų išlaikymą ir įdarbinimo praktiką, kartu valdant vidutinį darbo užmokestį pagal šią dinamiką.

Nepaisant svyravimų, tikėtina, kad Bendrovė, atsižvelgdama į iššūkius ir galimybes šioje pramonės šakoje, pritaikys savo personalo ir atlyginimų strategijas. Ji ir toliau daugiausia dėmesio skiria tiek darbo jėgos optimizavimui, tiek konkurencingai ir sąžiningai kompensacijai savo darbuotojams.