Vedasta 2, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vedasta 2 DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, kurie per metus išaugo 13,7 proc. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1187 EUR, t. y. 17,0 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Kitais, 2022 m., bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - tik 16 darbuotojų. Tai 15,8 % metinis sumažėjimas. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,9 proc. iki 1293 EUR.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - metų pabaigoje dirbo tik 1 darbuotojas, todėl per metus jis labai sumažėjo - 93,8 %. Nepaisant gerokai sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo 35,8 proc. iki 1756 EUR.

Apskritai atrodo, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Metinis darbuotojų augimas ir mažėjimas rodo organizacijos strategijos ar rinkos pokyčius, galinčius lemti darbuotojų dydžio pokyčius. nenuoseklus darbo užmokesčio tendencijos pokytis gali būti susijęs su darbuotojų vertės pervertinimu ir atitinkamais piniginės kompensacijos koregavimais, kad būtų išlaikytas konkurencinis pranašumas rinkoje.

Šiuo metu darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali reikšti įmonės restruktūrizavimo iniciatyvą, daugiausia dėmesio skiriant didelio efektyvumo asmenims, galintiems išlaikyti pagrindinę Bendrovės kompetenciją ir kartu sumažinti su darbu susijusias išlaidas, atrinkti. Ši strategija leidžia bendrovei išlikti konkurencingai šiomis ekonominėmis sąlygomis. Tačiau šių tendencijų poveikis gali būti didesnis nei tik darbuotojų skaičius ar atlyginimai, o tai gali turėti įtakos bendriems įmonės veiklos rezultatams, kultūrai ir konkurencingumui.