NEPTŪNO KREPŠINIO KLUBAS, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

NEPTŪNO KREPŠINIO KLUBAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovės užimtumo rodikliai ir vidutinis darbo užmokestis pastebimai keitėsi. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 14,3 %, tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7 - 12,5 %. Šiuo laikotarpiu bendrovės darbo jėga buvo gana nepastovi, o jos augimo ar mažėjimo tendencija nebuvo akivaizdi.

Bendrovės vidutinis darbo užmokestis taip pat pastebimai keitėsi. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 1336 EUR ir, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 29,5 %. Tačiau ši mažėjimo tendencija buvo trumpalaikė, nes iki 2022 m. gruodžio 31 d. ji buvo pakeista 26,1 % metiniu darbo užmokesčiu, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1685 EUR. Šis augimas tęsėsi iki 2023 m. pabaigos, kai vidutinė kompensacija per metus gerokai padidėjo - 74,6 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 2942 EUR.

Toks drastiškas atlyginimų padidėjimas 2023 m. gali reikšti, kad Bendrovės ekonominė padėtis pagerėjo arba ji susidūrė su padidėjusia kvalifikuotų darbuotojų konkurencija, todėl ji padidino atlyginimus, kad išlaikytų arba pritrauktų darbuotojus. Tačiau bendrų darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali kelti susirūpinimą, nes tai rodo, kad, nepaisant didelio augimo tempo, nuolat mažėja darbuotojų skaičius. Tikėtina, kad tai lėmė įvairi darbo jėgos raida arba logistika, dėl kurios sumažėjo įmonės darbo jėga. Prie šios tendencijos taip pat galėtų prisidėti tokie veiksniai kaip paklausos rinkoje pokyčiai, efektyvumo padidėjimas ar strateginiai pokyčiai.

Apibendrinant galima teigti, kad nors Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo, o darbuotojų skaičius sumažėjo ir gerokai padidėjo, iš šių duomenų matyti, kad. Nors bendrovės 2023 m. darbuotojų dydis išlieka stabilus, šios istorinės tendencijos ir skaičiai suteikia vertingos informacijos apie bendrovės darbo įsipareigojimus ir ateities perspektyvas, kurias reikia nuolat vertinti, kai gaunama naujos informacijos.