DERCUS, UAB (141863125) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DERCUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Apžvelgdami savo apžvalgą, remdamiesi pateiktais duomenimis, aptarsime įmonės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Bendrovės darbuotojų dydis išliko stabilus, o jos metinis augimas nuo 2021 m. nėra pastovus. Nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus, per šį laikotarpį įvyko didelių darbuotojų atlyginimų pokyčių.

2021 m. įmonė turėjo 4 darbuotojus ir patyrė 20 % metinį nuosmukį. Tai reikšmingas rodiklis, rodantis, kad 2021 m. sumažės darbuotojų ir sumažės darbo jėga, palyginti su vėlesniais metais. 2021 m. vidutinė vieno darbuotojo alga buvo 156 EUR, t. y. 59,5 % mažesnė nei praėjusiais metais. Šis sumažėjimas rodo didelį atlyginimų sumažėjimą ir kelia abejonių dėl įmonės finansinės padėties ir darbuotojų pasitenkinimo.

2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat, o metinis augimas siekė 0 %. Tačiau buvo užfiksuotas didžiulis vidutinio darbo užmokesčio šuolis. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis išaugo iki 782 eurų, t. y. 399,8 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Didelis šuolis reiškia, kad gerokai pagerėjo darbuotojų mokėjimai arba, tikėtina, vienkartinis įvykis, pavyzdžiui, atgaline data, kurio ankstesniais metais nebuvo.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus, o metinis augimas išliko 0 %. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo iki 266 eurų, t. y. 66 %, palyginti su 2022 m. Šis staigus sumažėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, praėjusių metų pakoreguotais mokėjimais arba atsaku į ekonominius iššūkius, kuriuos reikia toliau tirti, kad būtų galima visiškai suprasti.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. bendrovėje įvyko reikšmingų darbuotojų atlyginimų pokyčių, kurie prasidėjo stabilia darbo jėga ir akivaizdžiai sumažėjusiais rodikliais. Šių tendencijų poveikį reikia toliau tirti atsižvelgiant į konkrečias bendrovės aplinkybes ir šių pokyčių priežastis. Informacija apie įmonės pasiekimus, finansinius sprendimus ir vėlesnių metų darbuotojų planus leidžia gerai suprasti darbuotojų darbo užmokesčio tendencijas ir jų atlyginimų ateities perspektyvas.